Våre ekstra jomfru olivenoljer fra LIGURIA, VENETO, TOSCANA, LAZIO og SICILIA har også falt i smak hos en rekke kjøkkensjefer på anerkjente restauranter og spisesteder. Når restauranter og spisesteder velger denne typen olivenoljer til kjøkkenet er det i seg selv et kvalitetsstempel. Det er også en bekreftelse for oss på at Livio Norge har gode produkter og høy kompetanse på dette området. Oljene velges ut av kundene basert på både smak og økonomi.Vi ser også at stadig flere kjøkkensjefer etterspør økologiske ekstra jomfru olivenoljer. Her er noen av våre kunder som bruker ekstra jomfru olivenoljer av høy kvalitet både i kjøkkenet og på bordene:
- Scandic Hotel Olrud & Scandic Hotel Hamar.
- Brødrene Jacobsens Vinbar. Hamar.
- Hamarstua Spiseri. Hamar.
- Nagomi Restaurant. Hamar.
- Victoriahaven. Hamar.
- Knutstad & Holen. Cateringkjøkken & Lunsjbar. Hamar.
- Siris Delikatesse, Spisested & Catering. Elverum.
- Lier Gård. Ringsaker.
- Hvelvet Restaurant. Lillehammer.
- Paa Bordet Catering. Lillehammer.
- Lille Persille Salatbar (4 stk). Oslo.
- Happy Foods Catering. Oslo.
- Via Italia. Mathallen i Oslo.
- Ekebergrestauranten. Oslo.
- Lofoten Fiskerestaurant. Oslo.
- Tjuvholmen Sjømagasin. Oslo.
- Grilleriet. Oslo.
- Skur33. Oslo.
- Baltazar Ristorante & Enoteca. Oslo.
- Statholdergaarden. Oslo.